Mijn man viste rommel uit het kanaal

Arja Dijkhout 31-08-2017
536 keer bekeken 0 reacties

In de periode van oktober 2015 tot juni 2016 zijn Sander en Roos van provincie Gelderland op pad gegaan langs het Apeldoorns Kanaal om 'verhalen uit het gebied' op te halen. Deze verhalen zijn verzameld op de facebookpagina 'Het gezicht van ...het Apeldoorns Kanaal' en zijn nu hier ook te lezen.

Om meer reuring op en rondom het Apeldoorns Kanaal te krijgen, hebben zij mensen die dagelijks met het kanaal in aanraking zijn gevraagd naar hun initiatieven, wensen, ondernemingen en dromen.

Wat is het verhaal van het Apeldoorns Kanaal? (Let op: deze pagina wordt de komende periode aangevuld.)

We zijn hier op een heilige plek omdat de vogels hier over het water konden lopen omdat er zoveel rotzooi op de bodem lag.

Ik ben een geboren en getogen Rotterdammer en voor de liefde naar Gelderland gekomen. Als Rotterdammer is het hier heerlijk rustig wonen. Mijn man ging vaak met de boot rommel uit het kanaal vissen omdat er zoveel troep in de Grift werd gegooid. Jammer dat de gemeente en het waterschap daar zo weinig aan doen. En het bevaarbaar maken van het Apeldoorns Kanaal zie ik ook niet zitten. Ik weet betere bestemmingen voor het gemeenschapsgeld dan een waterlift over de A50! (13 januari 2016)

Afbeeldingen

0  reacties